Leksaksbutiken i Haga, Göteborg

Gör ett besök på Liten Karin – leksaksbutiken i Haga, Göteborg! Hos Liten Karin hittar du förutom leksaker även läcker barnkammarinredning och ett stort sortiment unika och personliga doppresenter. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta den perfekta gåvan till varje mottagare och tillfälle. Givetvis slår vi alltid in dina inköp i vackra paket! Välkommen till Liten Karin, Haga Nygata 25 – butiken med det mesta och bästa för barn, samlat på ett ställe!

Nallen

Nallen jobbar hos oss på Liten Karin i Haga från april till oktober, då han sitter utanför butiken på Haga Nygata och blåser såpbubblor. Om det är en mycket regnig dag sitter han dock hellre inne och läser en god bok. Som alla andra björnar går han under vintern i ide och sover sött. När våren kommer vaknar han igen och flyttar ut till sin vanliga plats. Du hittar honom utanför vår butik på Haga Nygata 25. Han har nu jobbat hos oss i nästan 20 år och har med tiden kommit att bli ett uppskattat inslag i gatubilden. Kom och hälsa på nallen du också – gör ett besök på Liten Karin!

Om du hittar något på vår hemsida som du vill köpa, eller om du söker något speciellt, mejla butik@litenkarin.se eller ring 031-13 45 44, så får du personlig service.

De produkter vi visar här på hemsidan är bara ett litet urval av det sortiment vi har i butiken, så om du inte hittar det du söker här, hör gärna av dig med en förfrågan!