Övrigt

Andra förslag på doppresenter är:

Barnets namn. Bokstäver som bildar barnets namn. Antingen för att sätta till exempel på dörren till barnrummet eller i form av tågvagnar att ställa i en hylla.

Sångpåsen från Oskar & Ellen. En annorlunda dopresent som varar länge. I påsen ligger djur och andra figurer i tyg, som även går att använda som fingerdockor vid rörelselekar. Barnet sticker ner handen i påsen och plockar upp en figur utan att titta och sedan ska man sjunga en sång på det temat som figuren anger. Finns ofta på dagis.

Bok med sagor, rim & ramsor eller sånger. En bok följer med länge och man har möjlighet att skriva en personlig hälsning till mottagaren på insidan pärmen. Vi har fint illustrerade sagoböcker och böcker med rim & ramsor samt även ett flertal olika böcker med sånger och rim & ramsor där det medföljer en CD-skiva.

Filtar. En filt är användbart och praktiskt och det gör inget om man skulle få flera. Filten kan även kombineras med ett matchande gosedjur till en trevlig present.

Förvaringslåda eller pappväska med innehåll. Att själv designa en ”roliga lådan” genom att fylla en leksakslåda eller väska med diverse saker, såsom till exempel en filt, en boll, en nalle, en bok etcetera blir en väldigt personlig present.

Gungdjur eller åkleksak. En gunghäst eller annat gungdjur, en bil eller något annat att åka på, en dockvagn eller en lära-gå-vagn är presenter som vi säljer allt oftare som doppresent.

Piano. Ett litet blankt läckert rött, vitt eller svart piano är en annorlunda doppresent. Kan även kombineras med en CD-skiva med barnvisor, en sångbok eller sångpåsen.

Inredning till barnrummet. En tavla, mätsticka, boklist eller teckningsförvaring uppskattas av de flesta.

Skyddsängel. En musikängel eller Margaritenängel från Wendt & Kühn kan fungera som skyddsängel och följa med genom hela livet. Änglarna är handskurna av trä och sedan även målade för hand.

Playsam. Playsams läckra, högblanka designade bilar är omtyckta av både barn och vuxna och med andra ord en doppresent man kan ha glädje av länge.